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c'ment fère les botrots
Les botrots à la pome d'oranje de Marie-Monique
- - 400gr de farine
- - 1 eu
- - 1 locerée (p’tit pot) de créme
- - 2 pluches de pome-d’oranje
- - 1 pinceuill de së
- - 60 gr de suc fin
- - 1petite tapée de goutte
Fézet un pertuz den la farine, metez deden la créme, l’eu, les pluches de pome-d’oranje, le së, bracez la pâte. Fézet chaer a petite fai la farine, et fére un pâton.
La pâte ne dait pas paisser, ni crocher ou plla.
Rolez la pâte su ene epéssou de 3 mm.
Detâillez des rubans de 5cm de larje su 8 de long.
Fézet chaoffe le saindoux, cant il ét ben chaod y mettr les botrots et les fére dorer. Eqhumez-les et sortez-les avé le friqhet.
Mettez-les su un torchon, poûdrez-les ben avé du suc.
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