• c'ment fère les botrots

    Les botrots à la pome d'oranje de Marie-Monique

     -         - 400gr de farine

    -          - 1 eu

    -          - 1 locerée (p’tit pot) de créme

    -          - 2 pluches de pome-d’oranje

    -          - 1 pinceuill de së

    -          - 60 gr de suc fin

    -          - 1petite tapée de goutte

    Fézet un pertuz den la farine, metez deden la créme, l’eu, les pluches de pome-d’oranje, le së, bracez la pâte. Fézet chaer a petite fai la farine, et fére un pâton.

    La pâte ne dait pas paisser, ni crocher ou plla.

    Rolez la pâte su ene epéssou de 3 mm.

    Detâillez des rubans de 5cm de larje su 8 de long.

    Fézet chaoffe le saindoux, cant il ét ben chaod y mettr les botrots et les fére dorer. Eqhumez-les et sortez-les avé le friqhet.

    Mettez-les su un torchon, poûdrez-les ben avé du suc.

    « Le poncè du GuérinAnnée 2020 : Caozerie dans l'toupichon de Plum'FM avec Nanon »

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